Vind online een geweldige en betaalbare kantoorruimte

Op zoek naar een betaalbare full service bedrijfs- en kantoorruimte om te huren? Als je net start als ondernemer, kan het lastig zijn iets te vinden wat voldoet aan al je eisen. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige websites die kunnen helpen je droomlocatie te vinden!

Een goede kantoorruimte is al gauw te vinden, vanaf 25 m². Maar met iedere m², iedere extra faciliteit neemt de prijs toe. Vaak kun je wel een geschikte ruime vinden, maar dan zit je vaak vast aan een langere contractduur. En wat als inkomsten uitblijven? Dan kun je geen langdurige financiele verplichtingen aangaan. Soms blijkt dat je minder of meer werknemers nodig hebt dan gedacht, maar zit je vast aan een beperkte, te grote of te kleine ruimte.

Lang leve de flexibiliteit

Gelukkig kan het tegenwoordig flexibeler. In deze tijd is iedereen immers op zoek naar een oplossing op maat! Er zijn websites waar je snel kunt vinden wat je zoek. Kijk bijvoorbeeld op Tauro.nl

Het concept is simpel. Je zoekt op de gewenste stad, het aantal werkplekken, en het aantal m² dat je nodig hebt, en dan krijg je een aanbod van een kantoorruimte!

De full service kantoorruimtes van Tauro zijn te huur vanaf 20 m², variëren in grootte en zijn ook te clusteren. Ze worden niet kaal opgeleverd maar zijn gestoffeerd en voorzien van kantoorspullen. Ze zijn zelf in te richten, maar u kunt ook om meubilair verzoeken. Meer of minder ruimte nodig? Dat kan worden geregeld! Dankzij de korte loopduur van de contracten kunt u snel overstappen op iets groters of kleiners. Alle locaties zijn met de auto én het openbaar vervoer bereikbaar, dankzij de centrale ligging van de kantoren.

Duurzaam

Alle kantoorruimte is ook voorbereid op de 21e eeuw: de energie is groen en de faciliteiten energiebesparend. Zo zijn er bewegingssensoren in het plafond geïnstalleerd, zodat het licht alleen aanspringt als u er bent! Ook een optimale klimaatbeheersing dankzij koelplafonds is inbegrepen, en de gebouwen die worden gemoderniseerd worden uitgerust met duurzame, milieuvriendelijke materialen. Het is immers belangrijk dat jouw ecologische voetafdruk beperkt blijft!

Slim gebruik van de ruimte

Door optimaal en slim gebruik te maken van de gezamenlijke ruimtes die in Tauro beschikbaar zijn (stilteruimtes, vergaderruimtes, Tauro Ondernemers Lounge en meer), hoef je niet meer m² af te nemen dan noodzakelijk. Bij Tauro kun je op je het allemaal zelf bepalen: jij beslist.

Tauro heeft momenteel een aantal bijzonder aantrekkelijke locaties in Den Haag. Neem een kijkje op Tauro.nl