Bloggen en je bedrijf promoten op Facebook

In eerdere artikelen schreven we al over het promoten van je lokale dienst op Facebook. Hoe kun je beter promoten dan door te bloggen? De groepen op Facebook zijn niet alleen handig om je blog/boodschap in het zonnetje te zetten, maar ook om andere ondernemers te leren kennen en tips mee uit te wisselen.

Wat voor Facebook groepen zijn er? Hoe vind ik ze? We hebben een mooi overzicht gemaakt van enkele uitstekende groepen die we zijn tegengekomen en waar we onze blogposts regelmatig delen en met ondernemers in gesprek gaan. Ziet we jou daar binnenkort ook?

Ondernemers Nederland

900+ Vind-Ik-Leuks

Technisch gezien geen groep, maar we wilden hem toch even noemen. Deze pagina wordt door ons gerund en staat vol met handige nieuwe blogs, aankondigingen van netwerkborrels en evenementen en interviews met markante ondernemers. Neem een kijkje.

Zakelijk  Nederland

Leden: 776

Met Zakelijk Nederland kun je in contact komen met andere ondernemers (B2B) en ervoor zorgen dat je onderneming groeit door samen te werken, vragen te stellen en je expertise te delen. Als je je onderneming wilt promoten, moet je minimaal 5 mensen uitnodigen en beheerders bewijs sturen. Vragen stellen, mag natuurlijk vaker. Laten we er geen reclamepagina van maken.

Platform voor ondernemers

Leden: 685

Een platform voor ondernemers biedt je de mogelijkheid je eigen netwerk uit te breiden, belangrijke informatie te vergaren voor het ontwikkelen van je onderneming, samenwerkingen en/of partners te zoeken, opdrachtgevers en/of opdrachtnemers te vinden en je eigen onderneming onder de aandacht te brengen. Een platform creëer je samen met andere ondernemers. Je zoekt niet alleen opdrachten, je bouwt een (vertrouwens)band met elkaar. Het gouden woord is samen. Want, ondernemers / zzp’ers. Samen staan we sterker! Volg de groep en deel je ideeën, ervaringen, vragen en reclame…

Startende ondernemers

Leden: 521

Ben je onlangs gestart of ben je al ervaringsdeskundige op dit gebied? Meld je hier aan en laten we samen een platform creëren waar starters en gevorderden elkaar ontmoeten.

Netwerkborrels Nederland

Leden: 425

Zoek je een netwerkborrel of B2B event om bij te wonen in jouw regio? Volg deze pagina!

Organiseer je een netwerkborrel? Een beurs? Een B2B evenement? Een evenement waarvan de doelgroep ondernemers zijn? Laat het ons hier weten!

[layerslider id=”2″]

Zakenvrouwen in Nederland

Leden: 298

Een fijne groep voor Nederlandse zakenvrouwen. Dames kunnen hier tips en verhalen uitwisselen.

Ondernemers uit Flevoland

Leden: 286

Ben je ondernemer in Flevoland ? Like deze pagina en deel je ideeën, vragen, ontdekkingen uit met andere ondernemers.

ZZP’ers in Nederland

279 leden

Een groep door en voor zelfstandigen zonder personeel! Als zzp’er zul je je in deze groep thuisvoelen. Bied je eigen diensten aan en lees interessante artikelen.

Zakenvrouwen in Flevoland

Leden: 277

Ben je een zakenvrouw uit Flevoland? Introduceer dan jezelf (voor je begint te verkopen) en deel je ondernemerschap mee! Als community sta je veel sterker dan als eenzame verkoopster (behalve als het jouw baan is).

Promoot je bedrijf/pagina/website

Leden: 218

De naam zegt het al: zet jezelf in de schijnwerpers! Wat is jouw bedrijf, wie ben je, wat voor product of dienst lever je? Laat van je horen.

Zzp’ers in Nederland (2)

Leden: 210

Zzp’ers in Nederland is een groep waar we met elkaar praten en delen. Hij deelt de naam met een andere groep, maar het is niet dezelfde!

Ondernemers onder elkaar

Leden: 162

Een groep waar ondernemers met elkaar in discussie kunnen gaan.

Ondernemers in Nederland

Leden: 134

Deze groep is gecreëerd zodat ondernemers elkaar ondersteunen. Samenwerken. Elkaar helpen. Advies geven. Vragen stellen. Zichzelf introduceren aan de groep is zeer welkom. Laten weten er geen reclame groep van maken maar een community creëren om elkaar te versterken.

Leuke spreuken, gezegden, quotes, spreekwoorden, plaatjes

Leden: 130

Vind hier leuke spreuken, gezegden, enzovoort en begint je dag goed! En wie weet kun je ze toepassen in je leven als ondernemer.

Promoot je onderneming

Leden: 117

Zet je eigen onderneming in de schijnwerpers. Promoot je onderneming!

Marketing en Ondernemerschap

Leden: 103

Omdat Marketing een groot onderdeel is van ondernemerschap en dat er steeds meer ondernemers /zzp’ers zijn die zich daarmee bezig houden, is deze groep gecreëerd. Vragen over marketing, sociale media, ondernemen, kunnen hier gesteld worden. Introduceer je je onderneming ook aan de groep? Reclame maken mag pas nadat je ook mensen hebt toegevoegd in de groep en in kleine mate. Je wilt tenslotte net als iedereen dat je boodschap zoveel mensen mogelijk bereikt, maar niet overspoeld worden.

Ondernemend Nederland

Leden: 65

Ondernemers uit Nederland: een steeds grotere groep mensen dat bij elkaar moet komen om sterker te worden.

OBN – OndernemersBag Nederland

Leden: 30

OndernemersBag Nederland is de zakelijke Goodie Bag voor en door ondernemers voorzien van het magazine ‘Het OndernemersBag boekje’. En dit is onze officiele groep.

Ondernemers aan de praat

Leden: 23

Deze groep is nog klein, maar zal ongetwijfeld snel groeien. Vragen over zelfstandig ondernemerschap? Stel hem hier en start een discussie!

Dit is een overzicht van FB groepen die wij van harte aanbevelen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt! Heb je zelf een Faceboek groep om aan dit lijstje toe te voegen? Laat het weten in een reactie.

Blogartikelen geschreven door OndernemersBag. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *