Wat is OndernemersBag?

Wat is OndernemersBag?

 

OndernemersBag is hét platform voor en door ondernemers. Ons doel is ondernemers te helpen hun bedrijf tot bloei te laten komen en de beste partners te vinden. Dit doen we door interessante informatie uit te delen die van belang voor je bedrijf zijn.

Dit platform bestaat uit 3 onderdelen:

***

De Blog

Blog OndernemersBag voor ondernemers We bieden je een simpele manier om je kennis te ontwikkelen met onze blog.

Daarop kun je verschillende artikelen lezen van onze eigen deskundigen met een breed scala aan thema’s zoals: social media strategieën, netwerken, jezelf presenteren, klantenacquisitie, tips voor beginnende en lokale ondernemers.

Maak er je voordeel en leer hoe je nog beter kan worden als ondernemer.

 

 

De Goodie Bag

De Goodie Bag voor ondernemers De OndernemersBag Goodie Bag is een zakelijke Goodie Bag speciaal voor ondernemers die een evenement organiseren en geen eigen goodie bag hebben of willen bestellen.

Vind je het fijn om iets weg te geven aan je bezoekers waarin je reclame en goodies kan stoppen maar heb je geen eigen goodie bag? Dan hoef je ze niet te bestellen! Bestel de OndernemersBag Goodie Bag. Dan hoef je je alleen maar bezig te houden met je evenement en de inhoud van je Goodie Bag.

 

 

 

Het Platform

OndernemersBag Community voor ondernemers Hoe prettig en handig zou je het vinden als je met iemand kon sparren over de ontwikkeling van je business en je bedrijf?

Zit je met vragen over je business en/of bedrijf en heb je je antwoorden niet gevonden in het magazine, neem dan contact met ons op! In het team van OndernemersBag zit een Business Coach en marketing specialist. Ook hebben we een breed netwerk die we kunnen inzetten om je te helpen. Samen, gaan we op zoek naar een oplossing dat voor jouw onderneming passend is.

Je kunt ons bereiken via ons contactformulier op deze website.

 

 

Wil je op de hoogte van onze activiteiten en/of je kennis over ondernemerschap ontwikkelen?

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS het E-boek ‘Social Media voor Ondernemers‘.