De OndernemersBag Goodie Bag

De OndernemersBag Goodie Bag is een papier Goodie Bag dat beschikbaar wordt gesteld voor evenementen en evenementen organisatoren waarvan de doelgroep ondernemers zijn. Hij kan leeg (met uitzondering van onze reclames) afgenomen worden of gevuld worden met een zorgvuldig gesorteerde collectie van diverse aantrekkelijke zakelijke aanbiedingen en van enkele premiums/ goodies van bedrijven.

 

Hoe ziet de Goodie Bag eruit?De Goodie Bag

De OndernemersBag Goodie Bag is een schattige, knusse tas van stevig papier van A5 formaat (18*8*22 cm).

Deze Goodie Bags worden uitgedeeld tijdens netwerkborrels, beurzen, workshops en evenementen met als doelgroep: ondernemers. De inhoud kan bepaald worden door  de organisatoren van het betreffende evenement of in samenwerking met OndernemersBag.

 

Organiseer je zelf een evenement voor ondernemers?

Dan kan jij deze Goodie Bags (kosteloos) ontvangen* en vullen met goodies en premiums van je standhouders, sprekers of sponsors om ze daarna uit te delen tijdens je evenement. Heb je er interesse in? Bestel HIER je Goodie Bags en laat ons weten wat je nodig hebt.

 

Wie mag een goodie in de Goodie Bag plaatsen?

Alle ondernemers in het B2B-segment mogen een goodie aanbieden voor in de Goodie Bag al hebben de evenement organisatoren het laatste woord voor wat betreft het toevoegen van flyers/premiums.

De Goodie Bag biedt je onderneming de mogelijkheid extra zichtbaarheid en naamsbekendheid te krijgen bij je doelgroep. Door mee te doen, hoef je zelf niet aanwezig te zijn tijdens een evenement voor ondernemers of een stand te nemen tijdens een beurs. De bezoekers ontvangen bij vertrek een Goodie Bag waarin je ze een persoonlijk cadeau hebt gegeven. Er is geen makkelijkere manier om warme leads te verkrijgen!

Heb je interesse om reclame te plaatsen in de Goodie Bags. Bekijk hier de voorwaarden en vul het formulier in hier als je ook je flyers/goodies wilt aanbieden.

 

Waar wordt de OndernemersBag Goodie Bag uitgedeeld?

De OndernemersBag Goodie Bag is al uitgedeeld tijdens:

  • Flevozaken Festival
  • BBB Almere, Lelystad, Amsterdam,…
  • Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw
  • Open Coffee Utrecht, Landsmeer
  • B2B Beurs in Hoofddorp

*Vraag naar de voorwaarden

 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en nieuwe blogartikelen? Wil je graag meer advies krijgen over het ondernemerschap?

Vul het formulier hieronder in en ontvang GRATIS het E-boek ‘Social Media voor Ondernemers‘.