OndernemersBag Nederland is een project van K.L. E-Communication en is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Logo KLE Communication

Het team van K.L. E-Communication & Marketing is initiatiefnemer van het project OndernemersBag Nederland en is gespecialiseerd in het inzetten van marketingtools om van prospects, klanten te maken.Ze bieden bedrijven aan: marketing consultancy, het maken van huisstijl/logo’s, flyers, website ontwikkeling!Als je nog niet weet waar je volgend jaar wilt zijn met je bedrijf, nog geen plan hebt gemaakt voor de toekomst, als je wilt toetsen waar je nu bent en wat je nu doet op efficiëntie of als je je onderneming met een frisse blik wilt bekijken of je aanpak opfrissen, is K.L. E-Communication & Marketing dé marketing partner die je nodig hebt!

Meer Info

sandler_training

Bij Sandler Training zijn wij gespecialiseerd in verkoop- en verkoopmanagement training. Door het verkoopproces anders in te richten weet u vroegtijdig of u met uw cliënt wel of geen zaken gaat doen. Dit bespaart u veel tijd, geld en frustratie. In het Sandler Selling Systeem dient de cliënt zich te kwalificeren. Dit in tegenstelling tot traditionele verkoopsystemen en methodes.Het Sandler Selling Systeem zorgt dat uw prijzen overeind blijven, de doorlooptijden worden verkort en het aantal getekende offertes worden verhoogd binnen de gestelde tijd.

Meer Info

logo_opmaat

OpMaat wordt dé nieuwe en meest trendy, inspirerende, veelzijdige en flexibele vergaderlocatie en flexwerklocatie van Het Gooi en omstreken gevestigd in Business Centrum Huizen aan de Huizermaatweg 21 in Huizen.

Meer Info