Partners / Links

Op deze pagina vind je links naar onze partners en andere links die mogelijk interessant voor je onderneming kunnen zijn.

OCMN

OC Midden-Nederland is er ter bevordering van de handel met ondernemers die in Midden-Nederland gevestigd zijn. Het maakt echter niet uit waar jij als bezoeker vandaan komt of waar je gevestigd bent. Meer informatie over wie er op de bijeenkomst komen, kun je vinden in de LinkedIn-groep OC Midden Nederland – OCMN.

Meer informatie

SMC036

Social Media Club (SMC) is een van origine Amerikaans fenomeen. Ondertussen zijn er ook in Nederland verschillende Social Media Clubs actief. In Almere ontbrak er nog een en hoewel Amsterdam praktisch om de hoek ligt, is het ook wel eens fijn en leuk om gewoon in Almere kennis te delen en te netwerken. Daarom zijn we in februari 2013 een SMC036 opgestart.

Meer informatie

Zeepkistborrel voor ondernemers

Tussen alle bitterballenborrels, netwerkborrels, open coffees, golf&coffees, BNI’s en lokale netwerkclubs vonden we dat het tijd werd om een beter alternatief op te zetten.
Een alternatief met een concreet doel: méér bieden dan alleen netwerkcontacten en mogelijke leads. Maar doelgericht en leuk! Gedreven vanuit de commerciële business club ‘Business First’ met als doel om omzet te genereren voor ondernemers. Gewoon volgens de ‘Oudt Hollandsche’ VOC-mentaliteit.

Meer informatie

Het Flevo Zakenfestival

De Verbinding richt zich op de gehele Provincie Flevoland en de Westzoom van de Veluwe. De Westzoom van de Veluwe wordt bij het Flevo Zakenfestival – De Verbinding betrokken omdat er warme contacten bestaan tussen de ondernemers uit beide gebieden.
Het evenement bestaat uit een zakenbeurs en een programma met toonaangevende sprekers.

Meer informatie

Start me Up Amsterdam

StartMeUp is een netwerk van startende ondernemers die elkaar iets gunnen. Kennis, kunde en business met elkaar delen, daar geloven wij in. Wij stimuleren starters om in elkaar te investeren. Door ervaringen met elkaar uit te wisselen, elkaar opdrachten te gunnen en daar soms samen mee aan de slag te gaan. Zo werken we samen aan een vruchtbare toekomst!

Meer informatie

Open Coffee Utrecht

Open Coffee Utrecht is een netwerkclub voor ondernemend ingestelde professionals en organisaties voor de Provincie Utrecht e.o. Tijdens de netwerkmeetings in de Regus Business Lounge in WTC Papendorp staat de uitwisseling van kennis en ervaring centraal. Door te delen kan je namelijk vermenigvuldigen. Ondernemers die alleen willen komen “halen”, kunnen overwegen of Open Coffee Utrecht wel bij hun past. Wij wensen een betekenisvolle club te zijn waar bestaande relaties worden geïntensiveerd en nieuwe relaties worden aangegaan

Meer informatie

Interessante Links

Hier komen interessante links te staan . Wil je hierbij komen staan laat het ons weten zodat we je link kunnen plaatsen. (mits geschikt voor en door ondernemers)