Wat is OndernemersBag?

 

OndernemersBag is hét platform voor en door ondernemers. Ons doel is ondernemers te helpen hun bedrijf tot bloei te laten komen en de beste partners te vinden. Dit doen we door interessante informatie uit te delen die van belang kan voor je bedrijf en door offertes te onderhandelen.

Dit platform bestaat uit 4 onderdelen:

***

De Goodie Bag

De Goodie Bag voor ondernemers De OndernemersBag Goodie Bag is een zorgvuldig gesorteerde collectie van diverse aantrekkelijke zakelijke aanbiedingen en premiums in een tas. Deze zakelijke Goodie Bag is eveneens voorzien van enkele premiums/ goodies van bedrijven, informatieve flyers over de bedrijven die een goodie / artikel hebben gegeven in de tas.

Onze Goodie Bag bevat ook de speciale uitgave ‘Het OndernemersBag boekje’, hét magazine voor ondernemers met tips over ondernemerschap, interviews, advertenties en zakelijke aanbiedingen.

 

Het Magazine

Het OndernemersBag boekje ‘Het OndernemersBag boekje’ van minimaal 20 pagina’s bevat artikelen met tips en adviezen over het ondernemerschap, interviews met ondernemers, advertenties, advertorials, interessante aanbiedingen voor je bedrijf en is gericht op gevestigde en/of startende ondernemers. Het magazine wordt online aangeboden en kan ook in geprinte versie te vinden zijn tijdens bepaalde evenementen.

Je kunt, als ondernemer, ook adverteerder worden in het magazine en je diensten of producten aanbieden aan andere ondernemers.

Als je daar interesse in hebt, kun je contact  met ons opnemen voor meer informatie.

Elk jaar komt een nieuw magazine uit met nieuwe aanbiedingen. Wil je de volgende edities van ‘Het OndernemersBag boekje’ digitaal ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

Het Platform

OndernemersBag Community voor ondernemers Hoe prettig en handig zou je het vinden als je met iemand kon sparren over de ontwikkeling van je business en je bedrijf?

Zit je met vragen over je business en/of bedrijf en heb je je antwoorden niet gevonden in het magazine, neem dan contact met ons op! De OndernemersBag beschikt over een uitmuntend netwerk van specialisten in diverse vakgebieden. We zullen samen met jou en andere ondernemers een oplossing proberen te vinden.

Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-44463032 of via ons contactformulier op deze website.

 

De Blog

Blog OndernemersBag voor ondernemers We bieden je een simpele manier om je kennis te ontwikkelen met onze blog.

Daarop kun je verschillende artikelen lezen van onze eigen deskundigen met een breed scala aan thema’s zoals: social media strategieën, netwerken, jezelf presenteren, klantenacquisitie, tips voor beginnende en lokale ondernemers.

Maak er je voordeel en leer hoe je nog beter kan worden als ondernemer.

 

 

Wil je op de hoogte van onze activiteiten en/of je kennis over ondernemerschap ontwikkelen?

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS het E-boek ‘Social Media voor Ondernemers‘.