Irma

Irma Dekker en Esther Plaggenburg runnen samen het IDOS administratiekantoor.Hun bedrijf bestaat dit jaar 13 jaar en ze behandelen met passie en veel plezier de gehele administratie voor ondernemers.

Voor wie zijn jullie diensten bedoeld?

Voor iedere ondernemer! Of je nu starter bent of juist al heel lang bestaat, wij vinden het geweldig om in de spaghetti te duiken en alle knopen te ontwarren. We zijn nog geen administratieve klus tegengekomen die wij niet aankonden. En na 13 jaar doen we het nog met heel veel plezier. Iedere klus is weer anders.

Dus voor administratie zijn jullie in het midden van de nacht wakker te maken?

Nou, liever niet, haha, maar we zijn wel bereikbaar buiten kantooruren. Voor ons staat laagdrempeligheid in een hoog vaandel, een persoonlijke benadering. Ons motto is niet voor niets: ‘Gewoon jezelf zijn, dan kunnen wij goed samenwerken!’ Wij houden van “doe maar gewoon……”, wat niet wegneemt dat wij professioneel te werk gaan.

Wat is voor jullie de grootste uitdaging?

Ondernemers duidelijkheid te kunnen geven over hun cijfers. We gebruiken onze expertise om de hele administratie te verwerken, maar vervolgens moet het geheel natuurlijk ook nog begrijpelijk zijn. Die vertaalslag, dat is het allerleukste. Dat je bij een cliënt de ogen ziet oplichten als ze de cijfers lezen, en precies snappen hoe de vork aan de steel zit. Dat geeft veel voldoening. De wetenschap dat je iemand echt hebt geholpen met een moeilijke, heikele klus. Mooi!

Bedrijfsnaam: IDOS Administratie
Dienst: Administratie
Locatie: Almere
Rechtsvorm: Eenmanszaak
Hoelang: 13 Jaar
Website: www.idos.nu

Wil je ook een interview plaatsen op onze website? Laat het ons hier weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de voorwaarden te bespreken.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en nieuwe interviews? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook GRATIS het E-boek ‘Social Media voor Ondernemers‘.