Brenda

Brenda Giltay, 44 jaar woont al 33 jaar in Almere. Ze is moeder van 3 kinderen en sinds 1 oktober 2014 franchisenemer van Almere Bruist.

Waarom ben je ondernemer geworden?

Ik kom uit de advertentie wereld, zowel print als online. Vanuit mijn vorige baan ben ik in contact gekomen met Nederland Bruist. Ik ben direct gaan kijken of Almere Bruist ook bestond. Dat was niet het geval, en ik wist direct dat ik dat zou gaan opzetten. Nu doe ik print en online maar dan voor mijzelf en ik kan er helemaal mijn ding in kwijt!

Wat is Almere Bruist eigenlijk?

Almere Bruist is een pocketformaat full color stadsmagazine, vol met leuke redactie, tips, evenementen, interviews, advertorials en advertenties. Het is een onderdeel van Nederland Bruist, een franchise organisatie die het glossy stadsmagazine verspreidt over 25 gebieden in Nederland.

Wat vind je zo speciaal / leuk aan Almere Bruist?

Almere Bruist is voor Almeerders, door Almeerders. De cover en het maandthema zijn landelijk hetzelfde maar de invulling is lokaal en regionaal. Dat maakt Bruist uniek. En het leukste vind ik dat Almeerse bedrijven aan het woord komen en vertellen wat hun onderneming uniek maakt en waarom ze ondernemers zijn geworden. De passie voor hun onderneming is zo bijzonder.

Heb je research gedaan om voor jou de beste keuze te maken?

Ik heb zeker research gedaan, met name naar de feiten en cijfers van Nederland Bruist en bij de rest van de ondernemers.
Maar daarnaast geloof ik in print, in adverteren en in mijn eigen kracht. Door het formaat en het feit dat het een maandblad is, is Almere Bruist uniek.

Wat zijn de grootste problemen waar je tegen aan bent gelopen met je onderneming?

Eigenlijk, nog geen! Almere Bruist wordt in mijn stad ontzettend goed ontvangen, zowel door mijn klanten, mijn potentiële klanten als de lezers zelf! En gelukkig de ondernemers die ik tot nu toe tegen ben gekomen, geloven in adverteren en de meerwaarde daarvan!

Gebruik je sociale media?

Ik vind Facebook heel erg belangrijk voor mijn communicatie en daarom gebruik ik het het meeste. Mijn pagina is altijd actueel en je kunt er veel leuke (win)acties op vinden.

Hoe zie je de toekomst voor jou in?

Ik ervaar eigenlijk zo veel plezier aan datgene wat ik nu aan het doen ben dat ik al aan uitbreiding begin te denken. Ik zou graag andere gebieden met Bruist willen pakken!

Wat voor advies zou je geven aan andere ondernemers?

Ik raad ondernemers aan om passievol en gedreven te zijn en vooral naar hun hart te luisteren want daar komen altijd de beste ideeën uit voort!
Op de Facebookpagina van Almere Bruist vind je het laatste nieuws over het glossy stadsmagazine! www.facebook.com/almerebruist

Bedrijfsnaam: Almere Bruist
Dienst: Franchisenemer
Locatie: Almere
Rechtsvorm: Eenmanszaak
Hoelang: 1 Jaar
Website: www.nederlandbruist.nl

 

Wil je ook een interview plaatsen op onze website? Laat het ons hier weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de voorwaarden te bespreken.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en nieuwe interviews? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook GRATIS het E-boek ‘Social Media voor Ondernemers‘.