World Essential Oils: doTerra

 

advertentie_1-3-copy

Voel je je vaak moe? Gestresst? Voel je je een beetje down? Of zit bijvoorbeeld je spijsvertering dwars? Dan is er voor jou een oplossing: doTerra etherische aromatherapie! Kies de geur die het best bij je past, kies welk effect je nodig hebt voor het welzijn van je lichaam en geest. Je zult zien dat deze heilzame stoffen je gezondheid herstellen en je gemoedstoestand verbeteren.

Etherische olie: het gezonde antwoord van moeder natuur voor fysieke en emotionele gezondheid.

Klik hier om de webshop te bezoeken en je bestelling te plaatsen! Veel geurplezier!

Wat is het precies?

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen

Een lange geschiedenis van werkzaamheid

Door de geschiedenis heen zijn essentiële oliën in verschillende culturen al veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking. Ook dieren in het wild kennen instinctief de mogelijkheden die etherische oliën uit planten ze kunnen bieden. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

Heb je nog meer vragen over deze producten? We leggen je graag uit hoe het werkt en wat het voor jouw gezondheid kan betekenen. Neem nu contact op.