Gratis whitepaper voor ondernemers: Doe mee met de AVG

De nieuwe Europese privacywetgeving is het onderwerp van de dag voor ondernemers. Op 25 mei 2018 is het al zover. Het is van belang dat je zo snel mogelijk passende maatregelen gaat nemen om de AVG na te leven. Als je dit niet doet, loop je het risico op hoge boetes tot wel €2 miljoen!

Details

Is dit het einde van marketing op Facebook?

Er werd al langer voor gevreesd, maar nu is het zover: Facebook gaat posts van bedrijven beperken in de tijdlijn van gebruikers. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor de marketing campagnes van ondernemers. Is het tijd om te wisselen van sociaal medium? Of is de situatie voor jou nog te redden?

Details

De mythe van de mond tot mond reclame

‘’Ik moet het vooral hebben van mond-tot-mond reclame!’’ Het is een zin die ik regelmatig hoor uit de mond van ondernemers die op zoek zijn naar klanten. En ja, welke ondernemer wil dat nu niet? Maar MTM is absoluut niet zaligmakend.

Details

Succesvol zakendoen in Duitsland: etiquette

Veel kleine Nederlandse bedrijven gaan vol enthousiasme de grens over naar onze oosterburen, op zoek naar nieuwe partners en afzetmarkten. Maar vaak gaat het mis, omdat Nederlanders Duitsers niet goed begrijpen.  Hoe hoort het daar? Zes tips voor correcte Duitse etiquette!

Details

Tips om de promotie van je onderneming goed aan te pakken

Je bent begonnen met je bedrijf en je gelooft in wat je te bieden hebt. Anders was je niet begonnen! Je weet van jezelf dat je vakkundig bent in wat je doet. Maar weet je hoe je ervoor zorgt dat potentiële klanten jouw bedrijf vinden en dat ook van jou denken? Er zijn veel manieren te bedenken om dat te doen. Hier geef ik je een aantal nuttige tips.

Details