Vind online een geweldige en betaalbare kantoorruimte

Op zoek naar een betaalbare full service bedrijfs- en kantoorruimte om te huren? Als je net start als ondernemer, kan het lastig zijn iets te vinden wat voldoet aan al je eisen. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige websites die kunnen helpen je droomlocatie te vinden! Een goede kantoorruimte is al gauw te vinden, vanaf 25…

Details

Gratis whitepaper voor ondernemers: Doe mee met de AVG

De nieuwe Europese privacywetgeving is het onderwerp van de dag voor ondernemers. Op 25 mei 2018 is het al zover. Het is van belang dat je zo snel mogelijk passende maatregelen gaat nemen om de AVG na te leven. Als je dit niet doet, loop je het risico op hoge boetes tot wel €2 miljoen!

Details

Is dit het einde van marketing op Facebook?

Er werd al langer voor gevreesd, maar nu is het zover: Facebook gaat posts van bedrijven beperken in de tijdlijn van gebruikers. Dit heeft natuurlijk grote gevolgen voor de marketing campagnes van ondernemers. Is het tijd om te wisselen van sociaal medium? Of is de situatie voor jou nog te redden?

Details

De mythe van de mond tot mond reclame

‘’Ik moet het vooral hebben van mond-tot-mond reclame!’’ Het is een zin die ik regelmatig hoor uit de mond van ondernemers die op zoek zijn naar klanten. En ja, welke ondernemer wil dat nu niet? Maar MTM is absoluut niet zaligmakend.

Details

Succesvol zakendoen in Duitsland: etiquette

Veel kleine Nederlandse bedrijven gaan vol enthousiasme de grens over naar onze oosterburen, op zoek naar nieuwe partners en afzetmarkten. Maar vaak gaat het mis, omdat Nederlanders Duitsers niet goed begrijpen.  Hoe hoort het daar? Zes tips voor correcte Duitse etiquette!

Details